Over ons

Rietdekkersbedrijf Hietkamp

Een rieten dak geeft sfeer en warmte aan je woning. Rietdekkersbedrijf Hietkamp uit Brummen (Oeken) heeft alle kennis in huis om de ‘rieten’ wensen van de klant om te zetten in realiteit.

We zijn gevestigd aan de Voorsterweg 94 in Brummen en bereikbaar onder telefoonnummer 0611256228.

Han Hietkamp zit al sinds 1976 in het ‘riet’. Na eerst als leerling-rietdekker zijn opleiding te hebben gevolgd bij de firma Hissink en zijn vakdiploma’s te hebben gehaald, trad hij in dienst bij rietdekkersbedrijf Van Galen uit Hall. In 1992 begon Han Hietkamp voor zichzelf. Anno 2010 is het een echt familiebedrijf geworden. Na een twee jaar durende opleiding is zoon Johan eveneens toegetreden tot Rietdekkersbedrijf Hietkamp. Voor wat betreft de opvolging en voortzetting van het bedrijf zit het dus wel goed.

Rietdekkersbedrijven zijn in de meeste gevallen kleine ondernemingen. Wij werken met ons tweeën en hebben geen personeel in dienst. Wij willen bewust kleinschalig blijven. Dat heeft diverse voordelen. In geval van een kleine firma, is het contact met de klant directer en veel persoonlijker. Mochten wij toch eens een groot project hebben dan werken wij samen met Nederlandse collega rietdekkers om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Tijdens werkzaamheden is een rietdekkersbedrijf verplicht om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen. Hiervoor voldoen wij aan alle veiligheidseisen door het volgen van de nodige cursussen. Tevens zijn wij een leerbedrijf en lid van de Vakfederatie Rietdekkers.

Bij ons staat het meedenken en het geven van goede adviezen over het rietendak hoog in het vaandel.

hietkamp
Han en Johan Hietkamp

We zijn trots op ons werk

Bekijk onder andere de volgende projecten

Toe aan reparatie van uw dak of een nieuw rieten dak?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Neem contact op